Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

17Ara/160

Cemal Turgay: M. Kemal Paşa Mahallesi eski İzmit’in ta kendisi

20161215081359vv

Cemal Turgay: M. Kemal Paşa Mahallesi eski İzmit’in ta kendisi

Fotoğraf sanatçısı Cemal Turgay, bütün bir ömrünün geçtiği Mustafa Kemal Paşa Mahallesi’nin fotoğraflı tarihi sayılabilecek ‘Eski Güzel İzmit’in Mustafa Kemal Paşa Mahallesi’ adlı eserini önceki gün Onur Üyesi olduğu KYÖD Sosyal Tesisleri’nde tanıttı.

Cemal Turgay’ın imza gününe çok sayıda sanatsever katılım gösterdi.

Etkinlikte kısa bir konuşma yapan fotoğraf sanatçısı Cemal Turgay, “Yaşamımın büyük bir kısmını sürdürdüğüm Mustafa Kemalpaşa Mahallesi eski İzmit’in ta kendisidir. İmza günümde beni yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkür ederim.”  dedi.

Cemal Turgay, eserin tüm gelirini burs katkısında bulunmak için KYÖD’e bağışladığını belirtmesinin ardından sözü KYÖD Başkanı Mehmet Toker’e verdi. Toker ise “Öyle anlar vardır ki, konuşacak bir şey yoktur, yaşamak lazım. Sanıyorum hep birlikte şuan bu anı yaşamaktan çok mutluyuz. Bu fotoğraf bizi geleceğe taşıyacak. İyi ki bu kentte doğup büyümüşüz. Cemal Turgay’ın ellerine ve yüreğine sağlık.” dedi.

IMG_3644Ahsen Okyar, Ercan Yamen, Günay Gülcü, Kocaeli Bölge Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Burhan Akçin, İl Kültür Turizm Müdürü Adnan Zamburkan

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.